Η «ιδιαίτερη» γραμματέας…

Ήμουν πολύ σκύλα στη δουλειά μου, με πολύ κόπο και προσπάθεια μετά από χρόνια είχα καταφέρει να ανέβω αρκετά ψηλά και να αμείβομαι ικανοποιητικά. Η σεξουαλική μου ζωή είχε πάει λίγο πίσω και μερικές φορές το σκεφτόμουν και αγχωνόμουν στα σαράντα μου να είμαι μόνη.

Όλα αυτά πριν έρθει στο γραφείο μου η Έλλη σαν καινούργια ιδιαιτέρα, η Έλλη ήταν 25 χρονών ιδιαίτερα όμορφη. Οι σχέση μας ήταν άκρως τυπική και στενά επαγγελματική. Ένα απόγευμα μετά τη δουλειά μου ζήτησε να πάμε για φαγητό κι εγώ χωρίς να καταλάβω, δέχτηκα.

Στο τραπέζι ήταν αρκετά ευχάριστη κι εγώ μπορώ να πω αρκετά αμήχανη. Έπιανα τον εαυτό μου να την κοιτάζει στο στήθος κι η αλήθεια είναι πως ένιωθα την επιθυμία να τα χουφτώσω και να τα γλύψω. Είχαμε πιει αρκετά, και αυτό με έκανε να καυλώνω ακόμα πιο πολύ!

Ξαφνικά ένιωσα το πόδι της να ανεβαίνει χαϊδεύοντας το πόδι μου και να καταλήγει στο ήδη υγραμένο μου μουνί.

Της ζήτησα να σταματήσει αν και δεν το ήθελα, ήρθε έκατσε δίπλα μου και έβαλε το χέρι της μέσα στο μουσκεμένο μου στριγκάκι, με τα δάχτυλά της έπαιζε το μουνάκι μου, το χάιδευε απαλά και έβαζε ανεπαίσθητα την άκρη του δακτύλου της μέσα στο μουνί μου.

Δεν άντεχα άλλο, της ζήτησα να φύγουμε, και τις πρότεινα να πάμε στο σπίτι μου, ήξερα πως ήταν λάθος αλλά το ήθελα πολύ. Δεν προλάβαμε να μπούμε μέσα και άρχισε να με φιλάει με πάθος, πέσαμε κι οι δύο στο πάτωμα, ενώ τα καυλωμένα μας μουνιά ήδη αναζητούσαν την ολοκλήρωση τους..

Ένιωσα να κάνει στην άκρη το στριγκάκι μου και με την γλώσσα της άρχισε να ταξιδεύει στο μουνί μου, η κλειτορίδα μου είχε πρηστεί από την καύλα, την πίεζε με την γλώσσα της, την έγλειφε κι εγώ βογκούσα από ηδονή, είχα βγει από το σώμα μου.

Μετά σηκώθηκε και μου πρόσφερε το μουνάκι της στο πρόσωπό μου, άρχισα κι εγώ να την γλείφω, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, το καυτό της μουνάκι, το άρωμά του είχαν εξαντλήσει τις αισθήσεις μου, την γάμησα με την γλώσσα μου, τα δάχτυλά μου χάιδευαν τις σκληρές ρόγες του στήθους της και την ένιωθα να χύνει με καύλα.

Σε λίγο κι ενώ δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε, σηκώθηκε πήρε το φουλάρι της και μου έδεσε τα μάτια, άρχισε και πάλι να μου γλύφει το μουνί ξαφνικά ένιωσα κάτι σκληρό να μπαίνει μέσα μου, είχε φέρει το δονητή της, με γαμούσε και συγχρόνως έγλυφε την κλειτορίδα μου. Ήταν το αποκορύφωμα: <<χύνω χύνω καύλα μου!!!>> τελείωσα όπως καμία άλλη φορά.

Ήταν για μένα η αρχή μιας καινούργιας φάσης στη ζωή μου που θα κράταγε για πάντα.

Την Έλλη δεν την ξαναείδα, δεν ξαναήρθε ποτέ στο γραφείο, αλλά πάντα τη σκέφτομαι και θέλω να ξαναλατρέψω το υγρό της μουνάκι…

 

Reply