Το ξέσκισμα…

Πριν ένα μηνά πήγα στο στέκι με τα τριβέλια. Σε πιάτσα της στην Αθήνα είχα βγει από το αυτοκίνητο και πήγα σε μια εντυπωσιακή τράβε που περίμενε πελάτη. Της έκανα τσιμπούκι ενώ αυτή διαπραγματευόταν με πελάτη σε αυτοκίνητο.

Πίσω από κάτι καλαμιές σε ένα ρέμα με πήγε με τον πελάτη με δέσανε με σχοινί σε και άρχισαν να με δέρνουν να με χαστουκίζουν . Μετά γαμήθηκαν μπροστά μου και αυτός έχυσε πάνω μου.

Εμφανίστηκαν άλλοι δυο πελάτες της και μάλιστα ο ένας ήταν μαύρος, ψηλός, και με μεγάλο καυλί, που μπορούσες να τον διακρίνεις πάνω από το παντελόνι. Με έλυσαν και με πετάξαν κάτω αρχίζοντας να με φτύνουν και να με βρίζουν. Η τράβε με έπιασε πισθαγκωνα και με γονάτισε.

Ο ένας μου έριξε την πούτσα του τη θεοχοντρη στο πρόσωπο και πιάνοντας με από την ξανθιά περούκα μου άρχισε να με τσιμπούκι κόβοντας μου την ανάσα. Ο άλλος φιλιόταν με την τράβε ενώ του την έπαιζε. Κάποια στιγμή με σήκωσαν και ο ένας έριξε το δερμάτινο μπουφάν του κάτω και ξάπλωσε. Με οδήγησαν πάνω στην πούτσα του την ναυλωμένη.

Με αρκετά κωλοδάκτυλα μου άνοιξαν την τρυπά και με σάλια μου έχωσαν το καυλί του στην κωλαρά μου. Η τράβε από μπροστά και με άρπαξε χώνοντας μου το πελώριο καυλί της στο στόμα μου μέχρι τα αρχίδια. Ο μαύρος δεν φαινόταν πουθενά. Τότε κατάλαβα τι ετοίμαζε… Αισθάνθηκα όπως μπαινόβγαινε ο πούτσος του ξαπλωμένου και μου άνοιγε την σούφρα μου ένα τεράστιο πράγμα να προσπαθεί να μπει και αυτό μέσα στην κωλοτρυπιδα μου.

Ο κάτω μου έπιανε τα χεριά τόσο σφιχτά, η δε τράβε με είχε τόσο μπουκωμένη που δεν μπορούσα να αναπνεύσω παρά μονό να βογγαω… από καύλα.

Ο μαύρος έχωσε την τεραστία πούτσα του στην κωλοτρυπιδα μου… με ξεσκισε αλλά ξεφώνιζα από καύλα. Άνοιξε τόσο πολύ που πόνεσε η καρδιά μου. Κόντεψα να πάθω ανακοπή και να πεθάνω από τον πόνο και δεν μπορούσα να φωνάξω αλλά ούτε να κουνηθώ και να φύγω….ήμουν και δεμένη και δεν είχα πολλές επιλογές…παρά μόνο να κάτσω και να πραγματοποιήσω τις επιθυμίες τους…η αλήθεια είναι ότι δεν μου είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο μέχρι τώρα!

Επί πολύ ώρα με γαμουσαν και οι δυο μαζί ενώ με τσιμπούκωνε η τραβε. Στην αρχή ζαλίστηκα και κόντεψα να τρελαθώ αλλά μου άρεσε… και όσο περνούσε η ώρα τόσο πιο λυσσαλέα με γαμουσαν.

Με είχαν στην κυριολεξία ξεκολιάσει. Αυτό το πράγμα συνεχίστηκε για ώρες….δεν μπορούσα να καταλάβω το χρονικό διάστημα που είχε περάσει… Μια ο ένας και μια ο άλλος με ξέσχιζαν…

Κατά τις 6 το πρωί και γεμάτος με χύσια παντού πάνω μου έφτασα στο σπίτι μου οπού μπήκα στα νύχια για να μην με καταλάβουν οι δικοί μου, βλέπεις ήταν η ώρα που έπρεπε να σηκωθούν για να πάνε στις δουλειές τους.

Το επόμενο Σάββατο το σκεφτόμουν αν έπρεπε να περάσω πάλι από το ίδιο μέρος για τη γνωστή βόλτα της βραδιάς ή έπρεπε να αλλάξω πιάτσα… παρόλα αυτά ήταν το καλύτερο ξέσκισμα που είχα!

Reply