Ονειρεμένο σεξ στην κουζίνα…

Bρεθήκαμε… τυχαία στην κουζίνα. Της έδωσα ένα καυτό φιλί ενώ η Κ. οδηγούσε τα χέρια μου στον κώλο της. Της τον χούφτωσα άγρια ενώ αυτή κατέβασε λίγο τη μπλούζα της και η μία ρόγα της πετάχτηκε έξω. Ήταν σκληρή και κατακόκκινη από τη καύλα. Της τη δάγκωσα για λίγο ενώ η Κ. έτριβε τον πούτσο μου με το χέρι της. Είχαμε καυλώσει και οι δύο απίστευτα. Αλλά έπρεπε να γυρίσουμε στο γραφείο μας. Όμως είμασταν τόσο καυλωμένοι που σύντομα ξαναβρεθήκαμε στη κουζίνα οι δυο μας. Όλον αυτό το καιρό γούσταραμε να δείχνουμε ο ένας στον άλλο πόσο καυλωμένοι είμαστε. Αρκετές φορές είχα παίξει τον πούτσο μου στην τουαλέτα και της έδειχνα φωτογραφίες από τη στιγμή που έχυνα για αυτήν. Το ίδιο έκανε και αυτή για μένα. Πηγαινε στη τουαλέτα και έπαιζε το μουνί της για μένα. Και μετά μου το έδειχνε γεμάτο από τα χύσια της.

Στην κουζίνα που βρεθήκαμε για δεύτερη φορά ήμουν τόσο καυλωμένος που της είπα να καθήσει στην πόρτα και να κοιτάζει μήπως μπει κανείς μέσα. Ανοίγω τότε το φερμουάρ από το παντελόνι μου και πετάω τότε τον πούτσο μου έξω. Ήταν πέτρα και κατακόκκινος από την καύλα. Ήθελα να τον παίξω μπροστά της και να αδειάσω τα αρχίδια μου από τα χύσια.

Αλλά δεν έγινε ακριβώς αυτό. Μόλις η Κ. είδε τον καυλωμένο πούτσο μου έφυγε από την πόρτα και ήρθε κατευθείαν επάνω μου. Μου τον έπιασε και τον οδήγησε στο στόμα της κατευθείαν. Στη θέα του στημένου κώλου της όπως είχε σκύψει μπροστά στον πούτσο μου καύλωσα ακόμη περισσότερο. Οι φλέβες κόντευαν να σπάσουν και τα αρχίδια μου να εκραγούν από τα χύσια που κουβαλούσαν. Μου τον έγλειφε ενώ ταυτόχρονα έπαιζε τα αρχίδια μου με το χέρι της. Και όσο πιο επικίνδυνο ήταν να μας πιάσουν τόσο πιο πολύ καυλώναμε.

 

Την άρπαξα και ήρθα από πίσω της βαθειά μέσα της… αυτή βογγούσε από ηδονή… έχυσα μέσα της. Γύρισε πηρε τον πούτσο μου στο στόμα της… και κατάπιε κάθε σταγόνα από τα καυτά μου χύσια. Και με ένα βλέμμα που θα καύλωνε τον οποιοδήποτε έκοψε λίγο χαρτί και σκούπισε τα χειλια της από τα χύσια που γλίστρησαν από το στόμα της…

 

Reply