Κοντά στη θάλασσα

Ήταν λίγο μετά τις δώδεκα ένα Αυγουστιάτικο βράδυ… έκανε πολύ ζέστη και είπα να πάω μια βόλτα προς την παραλία παίρνοντας μαζί μου και το στρωματάκι μου.

Σκέφτηκα να κάνω ένα μπανάκι να δροσιστώ. Μπαίνω μέσα και εκεί που κολυμπούσα είδα κάποιον να έρχεται και να κάθεται δίπλα στα πράγματα μου.

Ο τύπος άρχισε να γδύνεται και έμεινε τελείως γυμνός! Εγώ τον παρατηρούσα και είχα χαζέψει με το υπέροχο σώμα του! Αποφάσισα να βγω… πάω κοντά του και ξαφνιάστηκε βλέποντας με σοκαρίστηκε και μου είπε:

– «Συγγνώμη φίλε… νόμιζα ότι ήμουν μόνος…», «Δεν πειράζει. Έχεις κάτι που να ντρέπεσαι;» ίσα-ίσα που το θέαμα ήταν πολύ ωραίο!» του απάντησα, «Αλήθεια;» μου λέει

«Ε, ναι! Του λέω ‘’Κρίμα να κρύβεις τόσο ωραίο κορμί… Έλα πιο κοντά να τα λέμε καλύτερα… έχει και πολύ όμορφο κορμί και απίστευτη επιδερμίδα»

Αυθόρμητα άρχισα να τον χαϊδεύω και δεν έκανε καμία κίνηση να αντισταθεί… Προχώρησα και έφτασα στο καυλί του. Είχε ήδη σηκωθεί…ήταν υπέροχο! Γεμάτο φλέβες και πολύ σκληρό! Δεν άντεξα και το πήρα στο στόμα μου.

Άρχισα να τον πιπώνω… Βογκούσε κι αναστέναζε και τόσο πιο βαθιά τον έχωνα ώσπου τον έφτασα στο λαρύγγι μου.

– «Κάνεις φοβερό τσιμπούκι! Θα με κάνεις να χύσω..» «Μμμμμ… είναι υπέροχος!»¨ «Αααααχχχ… ναι, έτσι… θα σε χύσω καύλα μου!»

Το κωλαράκι μου τον ήθελε πολύ! Έτσι στήθηκα στα τέσσερα… Έβαζε τη γλώσσα του μέσα στο κωλαράκι μου βαθιά κι εγώ τρελαινόμουν! Άρχισε να μου το βάζει σιγά-σιγά.. σαν ιεροτελεστία. Τον έσπρωξε όσο πιο βαθιά μπορούσε. Ήταν υπέροχη αίσθηση! Έβαλα τα χέρια μου πίσω του κι έσπρωχνα το κωλαράκι του για να μπει όλος μέσα. Ένιωθα την κωλοτρυπίδα μου να ανοίγει όλο και πιο πολύ και η καύλα μου έφτασε στο απροχώρητο.

– «Γάμε με ψωλαρά μου! Σκίσε την κωλάρα μου!» – Χώστο μου βαθιά!

– «Σε σκίζω πουτανάκι μου! Τραβιέται τότε και.. με γυρίζει μπροστά και μου λέει:

– «Θέλω να σε χύσω παντού! – «Χύνωωωωωωωωωωωωωω!!! Πάρτα καυλάκι μου! Πάρτα όλαααααααααα! Έχυνε σαν τον Νιαγάρα! Μόλις τελείωσε, πήρα τον καύλαρό του στο στόμα μου και του τον καθάρισα πολύ καλά. Τον γυάλισα. Βουτήξαμε στη θάλασσα να ξεπλυθούμε… ήταν μια φανταστική εμπειρία!

Reply