Σεξ από την πίσω πόρτα…

Πιο μικρος με την πρωτη μου κοπελιά την έψηνα να την πάρω από πίσω. Η Κ. έκανε μπαλέτο (19 χρονών) και ειχε καλογυμνασμένο και πολύ σφιχτό κορμί. Φοβόταν μην πονέσει πολύ. Όσες φορες προσπαθούσα εγώ στην ζούλα να της τον χώσω δεν έμπαινε με τίποτα και με έδιωχνε απο το επίμαχο μέρος.

Μια μέρα λοιπόν αφού είχαμε παρθεί της κράταγα μούτρα και με ρώτησε τι έχω.Της είπα πως αφού ημουν ο πρώτος που την γάμησε θα ήθελα να ήμουν και ο πρώτος που την γάμησε από πίσω και αν δεν της αρέσει να μην της το ξανακάνω.

Πράγματι αμέσως μου απάντησε ΝΑΙ (Την έτρωγε ο κώλος της…)

Είχα βαζελίνη σπίτι και εγώ της άλειφα την τρυπούλα της με βαζελίνη και εκεινη μου έκανε μασαζ με βαζελίνη στον πουτσο που περίμενε ανυπόμονα γαμισει επιτέλους από πίσω (Ούτε εγώ ξανα είχα πάρει άλλη απο πίσω)

Τον πουτσο μου δεν τον ειχα ξαναδει τοσο φουσκωμένο αλλά με καμία διάθεση να χύσει (ήθελε ατελείωτα γαμήσια).

Την ξαπλώνω στην φλοκάτη στο Χολ όπου ήμασταν και αρχισα σιγά σιγα να μπαίνω μέσα της.

Στην αρχη μου έλεγε οτι δεν νοιωθει καλα που ανοιγει το κορμι της από εκει και οτι την ψιλοπονάει και δεν της αρέσει καθόλου.

Μολις καταφέρνω να το χώσω το καβλί μου πιο βαθιά βγάζει ενα βαρύ αναστεναγμό και τρελαίνεται. (Αυτο ειναι λεω εγω θα μου μεινει στα χέρια που ηθελα να γαμήσω και απο πίσω)

Κάνω να βγώ και άρχισε να μου φωνάζει να μην της τον βγάλω. Γαμα με πιο βαθιά ετσι ετσι ΑΧ πώς μάρέσει…..Γιατι δεν με γάμαγες ετσι και πιο πριν…….

Γιατι δεν καθόμουνα …….Την γάμαγα ανελέητα κοντά στην μισή ώρα από τον κόλο δεν άντεχα άλλο από της φωνές της και το σφυξιμο στον πούτσο μου ε τότε πρεπει να της έχυσα μισό λίτρο σπέρμα στην κολοτρυπίδα της.

Με το που βγαίνω κοιτώ την τρυπούλα της και έπαθα πλάκα κατοστάρικο ο σφιχτός κολαράκος της

Αχ τι μου έκανες μου λέει με έκανες πουστράκι από εδω και πέρα θελω να με γαμάς και από τον κώλο όσο αντέχεις.

Το τι πούτσο έφαγε δεν περιγράφεται μετά απο 20 γαμήσια άρχισε να χύνει κιολας οταν τον έτρωγε απο τον κώλο….

Δυστυχώς δεν είμαστε πια μαζί αλλά τα κολογαμίσια που έριχνα στην Κ. θα μου μείνουν αξέχαστα.

 

 

Reply