Γαμήσι στο τρένο…

Με λένε Ζέτα και πριν μερικά χρόνια βρισκόμουν σ’ ένα τρένο. Καθώς ταξίδευα χαζεύοντας από το παράθυρο χτύπησε η πόρτα. Ήταν ένας άνδρας, γύρω στα είκοσι, ψηλός, γεροδεμένος, με μια λέξη κούκλος. Με ρώτησε αν μπορεί να κοιμηθεί στην κουκέτα γιατί δεν είχε κάνει κράτηση, κι εγώ απάντησα, ασφαλώς.

Φορούσα μόνο ένα διαφανές μπλουζάκι και μια κοντή φουστίτσα! Όλη η διάθεση μου είχε αλλάξει απ’ τη στιγμή που τον είδα. Η μορφή του, η φωνή του είχαν αρχίσει να με φτιάχνουν, είχε αρχίσει να υγραίνεται το μουνάκι μου! Θεέ μου σκέφτηκα, τι κάνω τώρα; γύρισα και είδα τον κούκλο να μου χαμογελάει…

Χωρίς να μου’ πει τίποτα με πλησίασε με φίλησε και άρχισε να χαϊδεύει το στήθος μου. Χωρίς να μου μιλήσει μου έβγαλε την μπλούζα και άρχισε να με φιλάει. Μου πιπίλαγε τις ρώγες, μου φίλαγε την κοιλιά και στην συνέχεια, όταν έφτασε πιο χαμηλά, μου σήκωσε την φούστα, μου έβγαλε το κιλοτάκι μου και άρχισε να γλύφει το μουνάκι μου… δεν άργησα να φτάσω σε οργασμό, ενώ έκανα φοβερές προσπάθειες να μην ουρλιάξω από τη καύλα..

Έπειτα γδύθηκε και είδα το όργανο του, μεγάλο και στητό, χωρίς να μου πει κουβέντα το  ’χωσε στο μουνάκι μου… Αυτή την φορά ούρλιαξα και έβαλε το χέρι του στο στόμα μου. Μαεστρικά χωνόταν όλο και πιο βαθειά και έτσι δεν άργησα να ξαναφτάσω σε οργασμό, ενώ αυτός συνέχισε να χαμογελάει και να με πηδάει.

Όταν ήταν έτοιμος να χύσει, έβγαλε το όργανό του από μέσα μου. Χωρίς να χάσω χρόνο το πήρα στα χέρια μου, το έβαλα στα βυζιά μου, του το μάλαξα για λίγο και έχυσε πάνω μου.

Χαμογελώντας κι οι δύο τον ξάπλωσα στο κρεβάτι, πήρα τον πούτσο του και τον έβαλα στο στόμα μου και όταν έγινε σκληρό το καυλί του από το γλείψιμο, τον έβαλα στο ξανά μουνάκι μου. Τώρα είχα εγώ το πάνω χέρι, αυτή την φορά τον πηδούσα ανηλεώς. Φώναζα ΄γάμαμε έτσι .. καύλα μου’ και ξανάφτασα σε οργασμό. Όταν ήταν έτοιμος να τελειώσει, τον πήρα στο στόμα μου και τέλειωσε στο πρόσωπο μου.

Κόντευα να εξαντληθώ και ξάπλωσα μπρούμυτα, τότε ήρθε από πάνω μου, με έστησε στα τέσσερα και άρχισε να με πηδάει αλύπητα. Ήταν αχόρταγος, όμως κι εγώ αισθανόμουν, ότι δεν βρισκόμουν πια στην γη. Οι οργασμοί διαδέχονταν ο ένας τον άλλον, όταν τον παρακάλεσα να σταματήσει. Αυτός συνέχισε να με πηδάει, κάποια στιγμή έβγαλε τον πούτσο του και άδειασε στην πλάτη μου.

Εγώ είχα πάρει φωτιά, δεν μπορούσα ν’ ανασάνω, σηκώθηκα και είδα απ’ το παράθυρο πολύ γνώριμα μέρη. Θεέ μου, φώναξα, πρέπει να κατέβω. Φόρεσα γρήγορα την μπλούζα μου και το μπλουτζίν. Το τρένο είχε σταματήσει, και έτρεξα να κατέβω. Μέχρι σήμερα, δυστυχώς, δεν τον έχω ξαναδεί. Ελπίζω να’ ναι καλά και τον ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι και τις πρωτόγνωρες εμπειρίες που μου χάρισε.

 

Reply