Ήμουν το πουτανάκι του

Ιστορία μου ξεκίνα από κάποιο chat site, κάνοντας chat. Γνώρισα έναν και απ ότι μου περιέγραψε τον εαυτόν του ήταν ωραίος , πολύ καυλιάρης και έψαχνε εμπειρίες διαφορετικές απ αυτές που είχε ζήσει ως τώρα.

Μιλούσαμε συχνά και κολλούσαμε όλο και περισσότερο, δεν ζητούσε face to face γνωριμία και αυτό ήταν που μας έδενε περισσότερο. Οι συζητήσεις μας ήταν κάτι παραπάνω από προσωπικές εκμυστηρεύσεις και μερικές φορές καταλήγαμε να κάνουμε sex από το chat και το απολαμβάναμε!!!!

Μέχρι τη στιγμή που βρεθήκαμε από κοντά.

Μου άρεσε και μάλιστα πολύ, ένας αληθινός άντρας, ωραίο αρσενικό, καθημερινός τύπος με δυνατό σώμα, μελαχρινός, κοντό μαλλί. Ανοιχτές πλάτες και στέρνο και δυνατά ποδιά…  πραγματικά καύλωνα όση ώρα τον κοιτούσα. Ήρεμος τύπος που ήξερε ακριβώς τι έψαχνε.

Μιλήσαμε οικία, που νόμιζες ότι είχαμε ξαναβρεθεί αρκετές φορές και ήμασταν φίλοι. Δεν άργησε η πρώτη επαφή τόσο ζεστή και οικεία, που μιλώντας ανακαλύψαμε ότι ο ένας θα κολλούσε με τον άλλο. Το βραδύ τράβηξε αρκετά, ο καφές έγινε φαγητό και κρασί σε ταβερνάκι με πολύ μπλα μπλα. Όταν φύγαμε, πρότεινε να με πάει σπίτι μου και δεν αρνήθηκα, η συνέχεια είναι γνώστη…

Όταν αγκαλιστήκαμε ήταν το πιο γλυκό πράγμα, τα χεριά μου πέρασαν στο λαιμό του, τον άγγιξα και δάγκωσα τα χείλη του, η γεύση από το κρασί και το τσιγάρο μου ανέβασαν την αδρεναλίνη. Βόγκηξα από καύλα και τον δάγκωσα. Τα χεριά μου ψαχούλευαν το σώμα του, άνοιξα το πουκάμισό, άγγιξα το στήθος του, οι ρόγες του σκληρές, ξεκούμπωσα το παντελόνι και το άφησα να πέσει, γονάτισα μπροστά και τον δάγκωσα πάνω στο κορμό του πούτσου του, άρχισα να γλύφω τα μπούτια του …μ’ άρεσε πολύ αυτή η αίσθηση και προσπάθησα να τον γευτώ, όλο περισσότερο.

Έκατσε στην άκρη του κρεβατιού, έπιασε το κεφάλι μου και το πίεσε πάνω στο πούτσο του δυνατά, με τέτοια καύλα, που νόμισα θα έχυνε, ξάπλωσε ολόκληρος στο κρεβάτι και κατέβασε το σλιπ του, ήταν υπέροχος…ωραίος και δυνατός πούτσος ανάμεσα σε δύο φουσκωμένα αρχίδια!!!!!!!!!! ήταν πράγματι K A Y Λ A !!!!!!!!!!!.

Αχόρταγα άρχισα να τον γλύφω και να πιπιλάω το κεφάλι απ’ αυτή την καυτή ψωλαρά!!!!!!!! έγλυφα εναλλάξ το πούτσο τα’ αρχίδια και τις μπουτάρες του… ήθελα να τον κάνω να νιώσει την μεγαλύτερη καύλα, πήρα το μαξιλάρι, το έβαλα κάτω από τη μέση, ο κώλος του σηκώθηκε ελαφρά, δαγκώνοντας το πούτσο, τον βύθιζα αργά μέσα στο στόμα μου και συνέχισα με την γλώσσα να χαϊδεύω τον κορμό προς τα κάτω έως τ’ αρχίδια, τα δάχτυλά μου άνοιξαν τα κωλομάγουλα του και χώθηκα στη τρύπα του, μουγκρίζαμε και οι δύο ενώ αυτός με τα βογγητά του με τρέλαινε περισσότερο!!!!!!!!.

Με αγκάλιαζε, μ’ έγλυψε στο μικρό μου βυζάκι και με δάγκωνε. Μου άνοιξε τα ποδιά και ένιωσα τον πούτσο του πάνω στα μπούτια μου, ενώ λαχανιασμένος έλεγε ότι δεν έβλεπε την ώρα να με ξεσκίσει, δυνατά και να με πεθάνει από το πολύ γαμήσι… του ψιθύρισα, ότι θέλω να με σκίσει, χωρίς προφυλακτικό, να τον νιώσω μέσα μου, όσο πιο ζεστό και καυτό… γέλασε και με φίλησε καυτά και αχόρταγα, νόμιζα ότι θα έχυνα.

Με γύρισε μπρούμυτα, άνοιξε τα ποδιά μου και ένοιωσα τον πούτσο του στην τρύπα μου. Του ζήτησα απεγνωσμένα να με σκίσει, δάγκωσα ελαφρά το μαξιλάρι και το καυλί του άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Πονούσα, με γαμούσε αργά που θα μπορούσα να λιποθυμήσω από την καύλα, όσο με γαμούσε γινόταν άγριος και πιο επιθετικός… η τρύπα μου να γέμισε από το καυλί του και όσο μπαινόβγαινε τόσο πιο έντονη… η καύλα!!!!!!!!

Με γύρισε πάνω του, με αγκάλιασε, με ακινητοποίησε και με ξαναγάμησε πιο δυνατά. Ένιωθα τον πάτο μου να καίγεται και να πλημυρίζω από υγρά. Όταν τον έβγαζε από μέσα μου, νόμιζα ότι θα εκραγώ,πριν καλά καλά η τρύπα μου επανέλθει, την ξαναγαμούσε πιο έντονα.

Μου χαστούκιζε το κωλαράκι μου και του έλεγα ότι είμαι το πουτανάκι του και η αποκλειστική του γαμιόλα… και ήθελα να με γαμήσει ανελέητα!  Πίεζα την τρύπα μου στον πούτσο του, έσφιγγα την κωλοτρυπίδα μου γύρω από το καυλί του, για να επιβραδύνω την καύλα.

Συνέχισε ενώ εγώ ήθελα να τον δοκιμάσω όλο και πιο πολύ… άρχισε το πιο αργό ξέσκισμα ενώ ψιθύριζε ότι θέλει να με χύσει. Θέλω να χύσουμε μαζί… κατάλαβα ότι θα τελειώναμε.

Βγήκε από μέσα μου, ρούφηξα το πούτσο του και τον έπαιξα για λίγο με την γλώσσα. Έτσι… τα καυτά υγρά του άρχισαν να κυλούν έξω από το στόμα μου. Έτριβα την ψωλαρά του και τα υγρά του εκτοξευόταν στο στήθος και στη κοιλία του, ανέβηκα πάνω του και άρχισα να γλύφω τις σταγόνες… ιδρώτας και σπέρμα!
Μείναμε αγκαλιά… το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου!!!

Reply